top of page

House of FAMM: Shop in bar

Favoriete stad

Aaaah, terug in mijn favoriete stad, Antwerpen! Waarom vraag je je misschien af? Gewoon, omwille de sfeer die er hangt. Terrasjes vol gelukkige mensen, genietend van de zon. De stijl die mensen er hebben. Kortom alles eingelijk. I love love love it.


Onlangs ontdekte mijn mama iets nieuws. House Of FAMM! We kenden Bar Chapel al van afgelopen 3 zomers. Waar we nooit geraakt zijn… Vraag me niet hoe dat komt. Uitstel. Maar nu dus, House Of FAMM op de Italiëlei. Voor zij die het concept niet kennen, leg ik het graag even uit.


House of FAMM

Sanne, founder van de brunchbar omschrijft zichzelf als “altijd op zoek naar schoonheid en beleving in het leven.” Ze houdt van inspireren en geïnspireerd worden. Met deze missie startte ze in 2019 als zelfstandige.


Na 3 zomers Bar Chapel opende ze nu House Of FAMM. Deze brunchbar is niet zomaar ‘een brunchbar’. Naast een lekker hapje eten is er op de 2de verdieping ook een creative studio en kan je aan coworking doen op de bovenste verdieping. Je werkt samen met anderen en wordt op deze manier geïnspireerd door hun ervaringen.De creative studio is een inspirerende plaats die je kan huren voor workshops, fotoshoots, vergaderingen, een pop-up of een ander event. Deze ruimte is opgedeeld in 3 kamers, namelijk de living room, dining room en de meeting room.


Fancy Food Only

Na de mini rondleiding bleven we uiteraard om iets te eten. Het is een sharing concept. Zelf ben ik hier grote fan van. Op deze manier kan je verschillende gerechtjes proeven.


Mama en ik kozen voor de Roasted Pumkinbread, Vietnamese pannenkoek, brood met 3 verschillende dips, Taco’s en rijstpap (not the usual). Alle 5 de gerechtjes zijn een echte aanrader!


Shop in bar

Bijna een jaar geleden deed ik mijn eerste pop-up. Na groot succes volgde er eind 2021 een nieuwe. Beiden waren in Arendonk, het dorp waar ik woon. Steeds vaker kreeg ik de vraag om naar Antwerpen te komen.

Zoals je net al hebt kunnen lezen kan je de Creative Space bij House of FAMM huren.

AND I DID. Op 7 en 8 mei doe ik een SHOP IN BAR. Hier zal voor het eerst onze nieuwste zomercollectie verkrijgbaar zijn samen met nog super mooie andere nieuwe items. Er is zo hard aan gewerkt & met zo veel liefde.


Dus heb je zin om een nieuw outfit te scoren, een lekker koffietje te drinken of fancy food te proeven? Kom dan naar House Of FAMM op 7 of 8 mei.


bottom of page